Salzburg Land Country

House

A successful project is all about making a home work for your lifestyle. This home renovation took us to the small village of St. Gilgen

IMG_9860_edited.jpg

In order to adapt the house to a family friendly home, we reconfigured the ground floor layout in order to create a large kitchen with bespoke cabinetry and three meter oak dining table.

IMG_0433.JPG

The design scheme is a fresh take on English countryside style, with a palette of off whites and light greys. Bespoke pieces were especially sourced to sit alongside the collection of antiques and lovingly collected furniture.

IMG_1147.JPG
IMG_6747.jpg
IMG_9861.jpg

As part of the landscaping, we wanted to create a graceful yet contemporary feel which was achieved by using a light color scheme and natural materials. We installed the pool, pool house and limestone terrace, carefully repositioned existing  plants and building around a huge 30 year old Hydreangea bush.

IMG_8703_edited.jpg